به طور فزایندهای، تحقیقات نشان میدهد که موسیقی میتواند به بهبود آسیب مغزی کمک کند - مانند آسیب مغزی .
مطالعهای که در سال 2008 توسط محققان دانشگاه هلسینکی در فنلاند انجام شد، نشان داد که بیماران سکتهای که روزانه حدود 2 ساعت به موسیقی گوش میدهند، حافظه کلامی و توجه بهتری دارند و خلق و خوی مثبتتری نسبت به افرادی که به یک کتاب صوتی گوش میدهند یا اصلاً هیچ گوش نمیدهند، دارند.
علاوه بر این، مطالعات نشان داده است که موسیقی ممکن است به بهبود گفتار پس از سکته کمک کند. برای مثال، یک مطالعه که در سال 2013 توسط محققان کره ای انجام شد، نشان داد که بیماران سکته مغزی که پس از سکته دچار مشکلات ارتباطی شدند.
باربارا الس در مورد مزایای احتمالی موسیقی درمانی برای بیماران سکته مغزی به MNT گفت :
در حالی که یافتههای علوم اعصاب و تحقیقات پیرامون مداخلات مختلف موسیقی درمانی که برای حمایت از گفتار، زبان و ارتباطات به کار میروند به سرعت در حال رشد و تکامل هستند، این یک حوزه هیجانانگیز است.
وقتی با همکاری همکارانمان با این بیماران در رشته های مرتبط ترکیب می شود، اغلب شاهد نتایج خوبی هستیم. بسیاری از سوالات باز باقی می مانند، اما کار بسیار دلگرم کننده است.
همچنین پیشنهاد شده است که موسیقی ممکن است به درمان صرع کمک کند - یک اختلال مغزی که با وقوع تشنج مشخص می شود. در ماه آگوست توسط MNT گزارش شد ، مطالعهای نشان داد که مغز بیماران مبتلا به صرع واکنشهای متفاوتی نسبت به مغز افراد مبتلا به صرع به موسیقی نشان میدهد .
این مطالعه که توسط کریستین چاریتون، از مرکز پزشکی Wexner دانشگاه ایالتی اوهایو و همکارانش انجام شد، نشان داد که مغز افراد مبتلا به صرع هماهنگی بیشتری در پاسخ به موسیقی نشان میدهد - یافتهای «غافلگیرکننده».
«افراد مبتلا به صرع قبل از تشنج همگام می شوند. با این حال، در مطالعه ما، بیماران مبتلا به صرع بدون داشتن تشنج، با موسیقی هماهنگ شدند.
به گفته چاریتون، این نتایج می تواند به یک استراتژی درمانی جدید برای صرع منجر شود. «افراد مبتلا به صرع ممکن است از موسیقی برای آرامش استفاده کنند. او توضیح داد که استرس باعث بروز تشنج می شود. با گوش دادن به موسیقی، بسیاری از بیماران گزارش کردند که احساس آرامش می کنند
- ۰۰/۱۱/۰۸